Said kale

Said kale
Paylaştığım alıntılar benim için değerli olan kısımları aklımda daha kolay tutmak, geri dönüp okumak ve aynı görüşteki insanlara ilham olması amacı taşımaktadır teşekkürler
Nasıl ki, bedenle yapılan haccın vakti, bilinen aylar olup hac niyeti ancak onlarda geçerli oluyorsa, hac yapmak da bütün sene içerisinde sadece özel bir zamanda caiz oluyorsa ve bu vakti kaçıran da haccı kaçırmış oluyorsa , aynı şekilde kalplerle yapılan haccın da kendisi dışında sahih olmadığı bilinen vakitler vardır . Bu vakitler gençlik günleridir. Bu nedenle gençlik halinde niyet sahibi olmayan kimsenin, yaşlılığında vuslatı olamaz. Aynı şekilde kastının vaktini ve iradesinin halini kaçıran kimse, sonu vuslat olan iradeye değil, sadece sonu cennet olan ibadete yarar.
Sayfa 185·Kitabı okuyor
Ters Köşe Final Sevenler Buraya!
Bazı hikâyeler tam tahmin ettiğin gibi ilerler. Bazılarıysa son sayfada tüm bildiklerini sorgulatır. 🤯 Ters köşeleri seviyorsan, seni sonuna kadar merakta bırakacak 3 kitap önerisini keşfetmeye hazır ol!
Sevgi, tüm olumlu , güzel davranışlarda insanı harekete geçiren bir kaynaktır. Hz peygamber imanı sevgiye dayandırmıştır.
Sayfa 57·Kitabı okudu
Bir biz vardık cihanda bir de küffar
Umduğum ve arzuladığım şeye kavuşmamı istemeseydin eğer Cömertliğinin feyzinden öğretmezdin bana istemeyi
Sayfa 171·Kitabı okuyor
Anma, anan kişinin anılanın şuhudunda gark olmasıdır. Sonra da onun varlığında yok olmasıdır.
Sayfa 147·Kitabı okuyor