Ayşenur Aslan

Ayşenur Aslan
@aysenur232
Psikolojik danışman
Uludağ Üniversitesi-PDR
İstanbul
4 Haziran 1995
66 okur puanı
Temmuz 2019 tarihinde katıldı
Bazen öğrenmenin tek yolu yaşamaktır.
Sayfa 66·Kitabı okudu
“Yeterince kitabın var” diyenlere cevabımız hazır.
İstemek, ilginç bir sözcüktür. Yoksunluğu anlatır. Bazen o boşluğu başka bir şeyle doldururuz ve ilk baştaki istek bütünüyle kaybolur. Belki de senin sorunun istemek değil, yoksun olmak. Belki de cidden yaşamak istediğin bir hayat var.
Sayfa 61·Kitabı okudu
Benim burada ne işim var? diye düşündüğünüz oldu mu hiç? Bir labirentin içindeymişsiniz ve kaybolduğunuzdan eminmişsiniz de, her bir dönemeci kendiniz yarattığınız için bu tamamıyla sizin suçunuzmuş gibi hissettiğiniz? Üstelik dışarı çıkmanızı sağlayacak bir çok yol olduğunu da biliyorsunuz çünkü labirentten çıkmayı başarmış, dışarıda gülüşüp oynayan insanların seslerini duyuyorsunuz.
Sayfa 59·Kitabı okudu
Her yaşam milyonlarca seçim ihtiva eder. Kimi büyük, kimi küçük. Fakat bir kararın yerine başka bir karar geçtiğinde, bütün sonuçlar değişir. Dönüşü olmayan bir sapma gerçekleşir ve bu da başka sapmalara yol açar. Bu kitapların her biri şu an yaşıyor olabileceğin hayatlara açılan birer kapıdır.
Sayfa 31·Kitabı okudu

Ayşenur Aslan

, bir kitap okudu
8/10
·312 syf.·
5 günde okudu
·
2024 36. kitabı
Alex Michaelides
7.5/10 · 996 okunma