Bengüsu

Bengüsu
@bengusu__
"Asla büyümek istemiyorum. " dedi öfkeyle. "Hep çocuk olarak kalmak ve eğlenmek istiyorum."
Sayfa 35·Kitabı okudu
İnsan ve Duygular
Reklam
Bu, peri dilidir. Siz sıradan çocuklar bunu asla duyamazsınız ama eğer duyabilseydiniz, daha önceden de duymuş olduğunuzu anlardınız.
Sayfa 30·Kitabı okudu
1000k
Yıldızlar çok güzeldir. Ama hiçbir şeyde aktif rol almazlar. Sonsuza kadar yalnızca izlerler. Bu çok önceden yaptıkları bir şey yüzünden onlara verilmiş bir cezadır. Hiçbir yıldız bu suçun ne olduğunu bilmez. Bu yüzden yaşlı olanların gözleri cansızlaşmıştır ve onlar nadiren konuşurlar ama küçük olanlar hala merak içindedir.
Sayfa 28·Kitabı okudu
Varolmayan ülkenin çok yaklaştığını ve o tuhaf çocuğun oradan kaçtığını gördü. Onu telaşlandırmamıştı. Daha önce, çocuğu olmayan birçok kadının yüzünde onu pek çok kez gördüğünü düşünüyordu. Bazı annelerin de yüzlerinde görülebilirdi belki de.
Wendy, büyümek üzere olduğunu anladı. Bunu herkes, iki yaşına geldiğinde fark ederdi. İki sonun başlangıcıdır.
İnsan ve Duygular
Reklam