DNA, hiperuzaya özgü, solucan deliği denilen enerji kanallarını kullanıyor. Albert Einstein ve Nathan Rosen 1935 yılında bu bilgiyi ilk tanımlayan kişilerdi. Bu kavram, aynı mekandaki iki köşenin birbirine bir tünelle bağlı olduğunu belirtmek için kullanıldı. solucan delikleri sayesinde, bizimle aynı rezonansta bulunan bir kişinin bizden ne kadar uzakta olduğunun Hiçbir önemi yoktur. Bu kişi yatakta yanı başımıza ya da dünyanın öteki ucunda olabilir. Uyuyor ya da uyanık da olabilir yaydığımız bütün bilgiler aynı zamanda hiper uzayda bir enerji tünelinde hareket ederek hedefine ulaşır ve oradaki DNA'nın tarafından alınarak işlenir. Hatta bu enerjinin DNA tarafından sadece alınmadığını, depolandığını da söyleyebiliriz. Böylece DNA bilgi deposu görevi de görür. Aslına bakılırsa, bedenimizde muazzam bir veri bankası bulunur.
Sayfa 50 - Koridor·Kitabı okudu
Venedik - Bir Türk ve Üç Venedikli Ressam
7/10
·336 syf.··
2026 6. kitabı
·
31 günde okudu
·
Okunma: 23 Mayıs 2026 00:00
Kamil Uzman'ın Venedik'e gelişi, istasyonda inmesi ve kalacağı yere gitmesi bu başlangıç ile bir venedik turuna çıkmış gibi hissettim. Sokakların, binaların isimlerine kadar ve şehrin
Resimli DünyaNedim Gürsel · Can Yayınları · 200275 okunma
"Okuryazar olmayan toplumlarda yaşlı insanların bilgi ve deneyim deposu olarak taşıdıkları büyük önemi kavrayamıyoruz."
Deniz Gezmiş'in Savunması (Kendi Sesinden Savunması Yorumda)
Sorgu sırası sana geliyor. Mikrofonun başına geçiyorsun. Fakat mikrofonun boyu kısa kalıyor. Görevliler gelip boyunu ayarlıyorlar. Sözlerine başlıyorsun.
Sayfa 305 - İtalik Yayınları·Kitabı okudu
Alıntı
Ege ve Yunan Tarihi
10/10
·772 syf.··
Beğendi
·
2026 11. kitabı
·
5 günde okudu
·
Okunma: 14 Mayıs 2026 08:12
Ege bölgesindeki medeniyetleri ve Yunan bağlantısını anlatan ders kitabı niteliğinde okunacak sayılı kitaplardan. Arif Hoca, döneminde sözü dinlenir, sayılan ve hâlâ eserleriyle takdir gören unutulmaz kalitede insanlardan. Bu konulara ilgim olmasaydı hiç tanımayacaktım belki de kendisini. Malum, sistem beğenilerimizi kendi çerçevesinde şekillendirmeye zorluyor. Kitabın son 200 sayfası eserle ilgili açıklamaları içeriyor.Her sayfasında harita, çizim ve sanat eserlerinin fotoğrafları mevcut. Sayfa rengi sepya olduğu için göz yoruculuktan tamamen uzak. Ve her sayfası bilgi deposu. Zamanında üniversitede derslerde öğrencilerin başucu kitabı ve hepsinin bildiği, okuduğu harika bir eser.
Ege ve Yunan TarihiArif Müfid Mansel · Türk Tarih Kurumu Yayınları · 2023112 okunma
Kapağını kapattığında 40 sopa yemiş gibi hissediyorsun :)
Puan vermedi·519 syf.·
2026 8. kitabı
Ya bu kitap gerçekten başka bir mevzu... Hani bazı kitaplar vardır, eline alırsın "Ooo çok kalınmış, nasıl bitecek?" dersin ya bu da öyle başlıyor ama içine girdikçe o kalınlığın aslında
1000Kitap
Peygamberliğin İspatıAltay Cem Meriç · İnsan Yayınları · 20251,702 okunma