O sırada, tepede bal toplayan savaşçılarımız geldi ve uçağı net bir şekilde gördüklerini bildirdi. "Bu bir yolcu uçağı değildi," dedi içlerinden biri. "Yolcu uçakları kadar büyük gri bir uçaktı, ancak yolcu uçaklarından farklı olarak, bombaları attığı büyük bir *gikonyo* (yani çıkıntılı göbek) vardı." Bu korkunç bombardıman uçağı, bizim için *nyagi-konyo*, yani çıkıntılı göbekli olarak tanındı. Daha sonra bunun Lincoln Ağır Bombardıman Uçağı olduğunu öğrendik.
Farkındalık Kitabında osho hayattaki en önemli şey olarak bahseder farkındalık öyle bir yetenktirki insanın kendini keşfetmesi için edinilmiş en iyi yetenektir der.
Dostoyevski’nin Öteki adlı romanını okurken kendi içimde yavaş yavaş kaybolduğumu hissettim. Öyle bir kitap ki bu, sadece bir adamın başına gelen tuhaf bir olay değil; aslında bizim içimizde her gün