cemil

cemil
@cemo4153
Ay vurmuyorsa yüzüne, güneş vurmuyorsa pencerene kabahati ne ay'da ne güneş'te ara, gözlerindeki perdeyi arala. ~mevlana~
Sen benim yarım kalan cümlelerimsin Hiç söyleyemediğim söylemediğim o sözlerim Sen benim hiç ısınmayan ellerimsin Hiç unutamayan unutmayan o kalbim Sen benim eksik kalan yerimsin Kapattıgım pencereler Güneşlere çektiğim o perdelerim Sen benim hiç sevmediğim sessizliğimsin Kaybettiğim yolum korktuğum karanlık Hiç tutamadığım o yeminlerim Sen benim terk ettigim şehirlerimsin Düştüğüm çukur uzanan ellerim Hiç tutunamadığım o gidenlerim Sen benim kovulduğum cennetimsin😔😔😔
Reklam
.........Ben en çok seni özlemişim Yürüdüğüm yollarda yağmur var bugün Gezdiğim yerlerde adın Oturup dinlendiğim her köşede hatıran Hayallerimi sardığım beyaz kağıtlar Umutlarımı astığım balonlar Saçlarımı dağıttığım anda Kokusunu sana götüren rüzgar var… Bugün yürüdüğüm yollarda yağmur var Sırılsıklam aşka koştuğumuz günlerdeki gibi yağıyor yağmur Ellerimi sıkıca tuttuğun İşte mutluluk bu diye bağırırken Delice koştuğumuz o gün gibi Beni sevdiğin ilk günkü gibi… Her yağmur damlasına bir dilek asıyorum Mutluluk Huzur Sevgi Aşk Diliyorum Sonra avuçlarıma düşen Yağmuru Senmişsin gibi yüreğime koyuyor,öpüyorum... Gülümsemeyi kahkahalarla sürdürmeyi Senin sıcacık gülüşünü gülüşüme katmayı özlemişim Yüzümün sen olmasını Düşlerimin düşlerinde buluşmasını Özlemişim Ben en çok seni özlemişim
Ah Be Yüreğim Hani Yanıp Yanıp ta Kahrolmayacaktın... Neden İçin İçin Yanıyorsun? Ah Be Yüreğim... Suskun Yüreğim Neden Yanardağ Misali Yanıyorsun... Neden Titriyorsun Yüreğim Neden ? Ah Be Yüreğim... Hep Acıya Kedere Dayanmayı Öğrenen Yüreğim... Gidenin Ardından Yıkılan... Bir Gün Gelir Diye Hayal Kuran Yüreğim... Yine Yuvasından Düşen Bir Kuşa Benzedi Halin... Güzel Hayaller Kurarken Kabuslarla Uyandın... Artık Yalnızlığa Son Derken Yine Tek Başına Kaldın.
Sesini, GüLüşünü ÖzLediğim Biri Var ! KayboLuşLarında GözLerimin Heryerde Onu Aradığı.. Yürüdüğünde KaLbimin peşinden Gittiği, Benimse ÖyLece Durup Dönmesini BekLediğim.. Biri Var ! Sevdiğim, DeğerLim.. Beni Sadece VarLığıyLa BiLe MutLu EdebiLen Biri ! Hiç Dokunmadığım, SarıLamadığım, Hissettiğim ama Yaşayamadığım, Kokusunu BiLe BiLmeden ÖzLediğim, Teninin SıcakLığını Hiç duymadan Hasretini Çektiğim Biri Var ! Üzüntüsünü Derinden Hissettiğim, MutsuzLuğunda Yanında oLamadığım İçin Kendime Kahrettiğim Biri Var ! Yanımda oLamasa da, İçimde oLan Biri Var ! MutLuLuğuma, GözLerimdeki IşıLtıya Neden oLan .!!
Yokluğun damla damla yüreğime akıyor… Yakıyor… Hasretin hançer olmuş, her hücreme ayrı saplanıyor, Rüyalarım parça parça, rüyalarım en güzel anından kopuk, Bahar çiçeklerinin bile, gönlümdeki her rengi soluk Duygulardan hüzün kaldı, yaşlı gözlerinden bana emanet Sana olan sevgimi besleyeceğim tek gıda var.
Reklam