Colette

Colette
@colette777
Azerbaijan, Baku
28 okur puanı
Şubat 2021 tarihinde katıldı
Şu anda okuduğu kitap
“Kheiron bir defasında, ölümlülerin icatları arasında en ahmakça olanının milletler olduğunu söylemişti.«Hangi milletten olursa olsun, hiçbir insan diğerinden değerli değildir.»”
Sayfa 292·Kitabı okudu
Edebiyat
📚🔔 Tatil zili çaldı! Bir yıl boyunca verilen emeklerin ardından şimdi dinlenme, keşfetme ve yeni maceralara atılma zamanı. 🌞 Bu yaz bol kahkahalı, bol anılı ve elbette bol kitaplı geçsin. Tüm öğrencilere keyifli tatiller diliyoruz! 💙📖
“Zihnim felaketlerle, tufanlarla kaynıyor. Deprem olmasını, yanardağların patlamasını, dünyayı sel basmasını istiyorum. Bütün hiddetimi, bütün kederimi tutabilecek kadar büyük tek şey bunlar. Dünyanın ters yüz edilen bir sepet dolusu yumurta olmasını, ayaklarımın dibinde parçalanmasını diliyorum.”
Sayfa 281·Kitabı okudu
Edebiyat
“Her tarafıma ağır taşlar bağlanmış bir halde okyanusun derinliklerine gömülüyormuşum gibi bir his çöktü üstüme.”
Sayfa 279·Kitabı okudu
Edebiyat
“..Bir mızrağı baston niyetine kullanabilirsin ama doğasını değiştiremezsin.”
Sayfa 205·Kitabı okudu
Edebiyat
“..Onu yalnızca dokunarak, yalnızca koklayarak bile tanırdım; kör olsam bile nefeslerinden, ayaklarının yere vuruşundan tanırdım. Ölmüş olsam bile, dünyanın sonu gelmiş olsa bile tanırdım onu.”
Sayfa 135·Kitabı okudu
Edebiyat