Damla

Bütün alâmetler onu gösterir ki, Selçuklu sonu bilinmez günlerin refesindedir, bahtımız karaya dönmek üzredir.
Sayfa 329·Kitabı okudu
📚🔔 Tatil zili çaldı! Bir yıl boyunca verilen emeklerin ardından şimdi dinlenme, keşfetme ve yeni maceralara atılma zamanı. 🌞 Bu yaz bol kahkahalı, bol anılı ve elbette bol kitaplı geçsin. Tüm öğrencilere keyifli tatiller diliyoruz! 💙📖
kızımın büyük drahoması için en uygun kişiyi daha düşünmedim. Onu bulunca düğüne Osman'ı da çağırırım.
Sayfa 306·Kitabı okudu
"Kaf Dağları uzar gider, Ve, her yolcusuna bir zümrüdanka gerektir."
Sayfa 290·Kitabı okudu
Bütün bunlar olurken, ve, savaşırken, ona, bazen yan başında biri, bazen de elinde bir el varmış gibi gelirdi. Sonunda, karşılaştıklarının, konuştuklarının kayan gözleri de eklenince, dönüp baktı.
Sayfa 270·Kitabı okudu
Osman Beg, önce; yani Ikizce'den sonra, Inebolu de mişti: Inebolu kalesini düşürmek hırsıyla sarsılmıştı. Ama, Harlak dönüşü, yavaş yavaş bu hırsı dizginledi, yatıştırdı, uyuttu.
Sayfa 254·Kitabı okudu