Fatma Aydınoğlu

Fatma Aydınoğlu
Gazeteci
Lisans
İzmit
10 Temmuz 1989
204 okur puanı
Ağustos 2019 tarihinde katıldı
Şu anda okuduğu kitap
Öfke doluyuz. İlk yapılması gereken şey öfkemizi tanımak ve onun bize söylemek istediğini anladıktan sonra üzerinde düşünüp farkına varmaktır.
Ters Köşe Final Sevenler Buraya!
Bazı hikâyeler tam tahmin ettiğin gibi ilerler. Bazılarıysa son sayfada tüm bildiklerini sorgulatır. 🤯 Ters köşeleri seviyorsan, seni sonuna kadar merakta bırakacak 3 kitap önerisini keşfetmeye hazır ol!
Puan vermedi·188 syf.··
2022 17. kitabı
·
3 günde okudu
·
Okunma: 08 Eylül 2022 13:05
Kadınların azmi ve mücadelesini içeren bir konu olduğunda kendimden bir parça bulacağım heyecanıyla başladığım bu kitap, beklentilerimi karşıladı. Sade ve yormayan anlatımıyla kısa sürede tamamladım. Az ama öz cümleler ve konuyu uzatmaması çok başarılı bir çalışma olmuş. Özellikle kadınların gerçekten okuması gereken bir kitap. Hayatta her zaman daha güzel fırsatların olduğunu, şayet bu fırsatları hayat sunmuyorsa kendinin yaratabileceğini gösteren bir kitap. Okunması tavsiye edilir.
Saç ÖrgüsüLaetitia Colombani · Yan Pasaj Yayınevi · 202017,7bin okunma

Fatma Aydınoğlu

, bir kitap okudu
Puan vermedi·188 syf.··
3 günde okudu
·
2022 17. kitabı
Laetitia Colombani
8.5/10 · 17,7bin okunma
Asıl hasta olan ve tedavi edilmesi gereken toplumdu. Toplum zayıfları korumak, yanlarında olmak yeri­ ne tıpkı yaşlı filleri bir başlarına ölüme terk eden fil sürüleri gibi onlara arkasını dönüyordu.
Sevgi kuş misaliydi; bazen bir kanat çırpışıyla geldiği gibi, yine bir kanat çırpışıyla gidiyordu.