Su ve vakit- peter pan houten
Su gelgitli yükselirke, Hollandalı Lale Adam okyanusa baktı. "Birleştirici, tersleyici, zehirleyici, gizleyici, teselli edici. Bak nasıl da yükselip alçalıyor, her şeyi beraberinde götürüyor" "Ne o" diye sordum "su" dedi Hollandalı "Tabii bir de vakit"
Alıntı
Ruh Özgürlüğü
"Başkalarının gelgitli duygularını, bitmek bilmeyen çelişkilerini ve hayat krizlerini çözmeyi kendine görev edinme. Sen bir kurtarıcı değilsin. İnsanların kendi sorumluluklarını almaktan kaçıp faturayı senin sabrına kesmelerine müsaade etme. Yolun sonuna gelmiş gibi hissettiren o ağır atmosferden sıyrıl. Yorma ruhunu; bazen en doğru şifa, arkana bakmadan uzaklaşmaktır."
Her çiçeğin bir mevsimi, her kitabın bir zamanı vardır. Haziranın tadını yeni hikâyelerle çıkarın.
Aradığınız kişiye yani bana şu anda ulaşılamıyor. Eskiden olsa hemen ulaşırdınız ama artık çok ararsınız... * Telefon Melefon Yok! Çok gel~gitli bir yaşam sürüyorum 😖
Kış mevsimi muazzam bişi.. Özellikle de şu günlerde uzatılmış kış günleri yaşıyoruz.. Yani bazen güneşi görmek ve mevsim normallerini yaşamak, kasvetten kurtulmak da cazip gelmiyor değil. Hem bitmesini istemek hem gitmesini istememek arasındaki çatışmaya hayran olmamak imkânsız. Aramızdaki bu gelgitli ama bir türlü kopamayan bu bağ. 🧟‍♀️
biraz şey olanlar
Malûm şehrimizin İnternet altyapısının gelgitli olmasından dolayı yarım yamalak kendi çapımda podcast yayını yapmaya çalışıyorum bir süredir. Ne kadar etki yapıyor bilmem ama buradan iki hocamızın okullarına kitap bağışı için sürekli bağlantılarını paylaşıyorum. Kendilerine ulaşanlar oluyor mu bilmem ama maddi olmasa da manevi olarak bu konularda destek olmaya kafayı taktığım için sizlerde öğretmen olduğunuz okula, kuruma kitap desteği bekliyorsanız bana yazabilirsiniz.
Kelimelerim kifayetsiz kalmış Gözyaşlarım bile sele karışmış Yüreğimin ortası yangın yeri Ruhumun kıyıları gelgitli
1000Kitap