Katiller Çetesi'nde heyecan Kara Kurt'la devam ediyor.
Bu sefer ekibimizi zorlu bir görev bekliyor ama Birlik'te işler karışmış durumda. Kötülük Tohumları kitabında tanıştığımız Nora'nın gelişi ile Birlik üyelerinin birbirlerinden sakladığı sırların ortaya çıkması tüm dengeleri bozar. Öğrendiği gerçekler yüzünden Victor'dan nefret eden Niklas bu yeni görevin bel kemiğidir. Ama nefretini bir kenara bırakıp bu yeni göreve odaklanabilecek mi?
Yoksa bunu abisinden intikam almak için kullanacağı bir fırsat olarak mı görüyor?
İşte orası kocaman bir soru işareti...
Müşteri yıllar önce kaçırılan kızının izini bulmuştur. Şimdi Birlik'ten istediği Francesca Moretti'nin elinde köle olarak mı yoksa fahişe olarak mı tutulduğunu bilmediği kızını geri getirmelerini ister. Bu öyle zor bir görev ki bugüne kadar kadını görenlerin, bir elin parmaklarını geçmeyecek sayıda olması ve benzer kadınların arasında belli olmaması her şeyi daha da zorlaştırıyor.
Abisinden nefret eden Niklas!!!
Ekibe yeni katılan Nora!!!
Ve eskiden seks kölesi olan ve bu yeni görevde duygularını işine karıştırmaması beklenen bir Sarai görünümlü İzabel!!!
Patlamaya hazır üç bomba!
Sizce görevi yerine getirebildiler mi?
Canım yazarım, güzel yazarım...
Kaç kitaptır şu İzabel'i öldürmedin anladım da, niye her kitapta bu kız ön planda. Biz niye Fredrik'ten uzak kaldık. Niye onu daha az okuyoruz da bu ekibe hiç yakışmayan çakma İzabel ön planda. Tüm kitapta ona ait bir bölüm olsun diye okudum ama tam bir hayal kırıklığı. Benim yaralı Çakal'ım kaybolmuş bir halde oradan oraya savruluyor. Keşke onu da yeniden hayata döndürsen. Ayrıca Niklas'ın, Victor'dan en güzel intikam alma yolu İzabel'i öldürmek olurdu. Neden yapmadı?
Nilay Gençer bana kızacaksın tatlım ama Victor'un yanına Nora daha çok yakışmaz mıydı? Tamam Victor'u kıskanıyorsun biliyorum ama en azından İzabel'den on bin kat iyidir. O olacağına Nora'nın olmasını kabullenebilirsin bence
Bu arada Victor ve Nora ne işler çeviriyor? Ekibe sonradan katılan Nora bile onun ne planladığını biliyor. O yüzden kafamda deli sorular.
BAkalım devam kitabında neler olacak... Umarım benim yaralı Çakal'ımı daha çok okuruz yeni kitapta. Gerçi fazla hayal kuruyorum ama olsun.
Bir başka kitapta görüşmek üzere...
Kara KurtJ. A. Redmerski · Ephesus Yayınları · 20171,248 okunma