Buraya yazacağım ilk satırların Harry Potter ile ilgili olması heyecanıyla duygularımı ve düşüncelerimi aktarmaya geçiyorum.
Harry Potter sıkça duyduğum şekilde "çocuk kitabı " olarak anılsada bence her yaş kesimi okuyabilir .Hemde her zaman...
Harry Potter çoğumuza göre "çocuk kitabı"değil hatta birnevi çocukluğumuzun kitabı .
Zihnimin en genç kısmı Harry Potter serisi ile kaplı .
En köşeler oynadığımız Harry Potter oyunları ile süslenmiş durumda .
Böyle olunca da Harry Potter "çocuk kitabı"değil de çocukluğumun ve her zaman geleceğimin bir kitabı olacak .
Biraz ciddi bir cümle kurmuş olsamda konu bu seri ile ilgili olunca cidden böyle cümleler gerekiyor bazen.
J.K Rowling bize sadece bir kitap serisi bırakmadı aslında.Bize Hogwarts'ın içine götürdü .Hepimiz büyücülük okulundaydık hayal dünyamızda. Bazılarımız aynı tarafta bazılarımız karşı taraftaydık ama ne olursa olsun hepimiz yine Hogwartsdaydık.
Hayal dünyamız büyülerle dolup taşarken biz bu büyülerle büyüdük ve birçok şeyi öğrendik .
Harry bize her zorlukta pes etmemeyi ve her zaman güçlu durmamızı öğretti .
Hermione zekiliği ve ders çalışmanın yararlarını gözler önüne sundu .
Ron ise her zaman sevinç kaynağımızdı.
İçimizde bulunan bazı şeylerin temsiliydi.
J.K.Rowling bu ve bundan daha fazlasını kattı her zaman bize .
İşte bu yüzden bu satırları yazıyorum .
Hala okumayanlar için ,bu seriye ön yargılı davrananlar için ,kitabı okumayı geç filmini bile izlemeyip anlamsız konuşanlar için ve bunun gibi birçok kişi için yazıyorum .
Umarım birgün bizim gibi Hogwarts'a katılırsınız.
Herkese yerimiz var .
Belki birkaç kişi hariç ...
Lumos