2021 9. kitabı
Okunma: 15 Ocak 2021 09:24
Asiye Deniz baskıcı bir ailede özellikle her şeyi günah olarak nitenlediren bir baba ile büyümüş ve doğal olarak soluğu okul için Ankara'da almış. Okul için Ankara'ya gitmesi bile zorla babasına kabul ettirilmiş. Fakat okulun bitmesi yakın ve Deniz yaşadığı yere geri dönmek zorunda olacağını düşündükçe fenalaşıyor ve oraya dönmemek için kendine iş arıyor. Tabi bu süreçte erkek arkadaşı ona büyük bir destek oluyor. Selçuk ona bir tanıdık vesilesiyle güzel bir şirkette iş ayarlayınca geriye sadece babasını ikna etmek kaliyor. Sadece Ankara'da kalmak için değil tabi ki birde Selçuk ile evlenmek için. Öyle veya böyle bir şekilde baba ikna oluyor Deniz evleniyor. Aynı zamanda Mehmet beyin şirketinde çalışmaya başlıyor. Fakat bir süre sonra işler sarpa sarıyor. Bunun en büyük sebeblerinden biri ise Deniz'in Mehmet ile karşılıklı olan hisleri. Bir diğer sıkıntı ise ikisininde evli olması. Bilemiyorum burası beni biraz duraksattı. Evet Deniz de Mehmet te evlilikleri duygusal anlamda sonlandırmış iki yabancı gibilerdi eşlerine. Ki Deniz duygularından emin olur olmaz eşinden boşandı. Fakat Mehmet bir süre evli kalmaya devam etti. İşte benim takıldıgım noktada bu oldu. Her neyse sonuç itibariyle Deniz hayatında baya çöküşler yaşadı. Özellikle hamile kalmaya çalıştığı süreç beni çok etkiledi. Her seferinde karşılaştığı başarısızlıklar bir okuyucu olarak beni aşırı üzdü. Amaaaaa kitap en sevdiğim şekilde bitti tabi ki mutlu sonnnn. Severek okuduğum bir eser daha kitaplığımda yerini almış oldu.
Aşk
BenDenİzHafize Şentürk Süalp · Sapiens Yayınları · 202011 okunma