2021 23. kitabı
Okunma: 03 Şubat 2021 16:38
Küresel güçlerin Türk Hükümetinin desteği ile Türk milletini nasıl zehirledigini anlatan bir kitap. Yerli tohum un yasaklanması GDO lu tohumların yurt dışından alınması yerli tohum kullanımına yaptırım uygulanması üréticimizi ROCKEFELLER ın Buğdayına BİLL GATES ın pirincine mahkûm etti 28 Ocak 2004 tarihinde kuzey irak taki olayları konuşmak üzere Abd ye giden Başbakan Erdoğan a toplantıda sorulan ilk soru Siz neden ülkenizde Cargill e zorluk çikariyorsunuz ama Bizim medya nedense Cargill konusundan hiç bahsetmiyor ve sonrasını zaten biliyorsunuz Şeker fabrikalarının kapanması Cargill ın ürettiği zehir halkımızın kullanımına sunuldu. Gıda, Tarım ve Hayvancılıkta Ülkemizin kasıtlı olarak yurt dışına bağımlı hale getiren, Yerli düşmanı yöneticiler tarafından yonetiliyoruz Avrupa Ortak "Türkiye pazar "Haline nasıl geldik. Sigaramiz ve Tütünümuz kasıtlı olarak yok edildi, Tekel ABD oldu. Bütün bu ihanet ler ülkemizin ve insanımızın geleceğinin nasıl yok edildigini gösteriyor dört kişiden birisi kanserden ölüyor kalp krizleri ve Erkeklerde kısırlık tavan yaptı, bunun gibi daha bir çok konuların anlatıldığı bu kitap Dünyanın en eski kültürü ve Milleti olan Türk milletinin bilinçli olarak Türk Hükümetlerinin de katkısıyla nasıl yok edildiğini anlatıyor.
Saklı SeçilmişlerSoner Yalçın · Kırmızı Kedi · 20183,382 okunma