2021 9. kitabı
Okunma: 06 Şubat 2021 20:49
Mevlâna'nin hayatını, düşüncelerini, anılarını kedi ağzından anlattığı, Tasavvufi öyküler bekliyordum "kitabın isminden" dolayı, fakat karşıma ergen bir kızın ailevi sorunlar nedeniyle isyanını anlatan bir roman karşıma çıkıverdi. İcerigini heyecanla okurken evet dedim şimdi başlıyoruz bi baktım ki sayfa 160lar... Kedi ve Mevlâna ile bağlantısı nedir diye devam ettim okuyorum fakat bir kaç basit kurguyla sonlandı. Beklentimin oldukça aşağında kaldı..
Mevlana’nın KedisiCan Aydoğmuş · İndigo Kitap · 2020580 okunma
Her şeyde var bir hayır. Bu kitabı okumanın da elbet bir hayrı vardır :-)
Emine
Muhakkak..🕯
Kitap sitelerinde dakikalardır yorumlara bakıyorum. Herkes dilini övmüş, edebiyatını övmüş... Övmüş de övmüş. Yemin ederim o kadar çok eksik ve yanlış anlatı var ve edebiyattan o kadar eksik bir kitap ki. Öyle bir başlıyor ki kitap, Kristinne Hannah ya da Sara Jio okuyorum sandım. Bir özenti havası da yok değil. Kurgu diyeceğim ama o da yok. Ben artık kitapyurdu nda yapılan yorumların kendi çevresi tarafından yapıldığına eminim. Bir astrologdan mevlana, İslamiyet gibi yaklaşımları okumaya karar veren bendeydi hata. Özetle şu yorumunuz kalbimi rahatlattı. Kendimde sorun olduğunu düşünüyordum. Teşekkürler 💕
Bendede aynısı oldu 🤔
Emine
Trajikomedi, demek ki okurlarda ilgi ve beklentiyi nirvanaya çıkaran ilk sayfalardaki bir iki ilgi çeken konuya değineceğiz diyip, burun üstü çakılmamızı sağlıyorlar.
Aynen katılıyorum size....