fdc

@ftmdrsn
2021 4. kitabı
Okunma: 16 Şubat 2021 23:07
Bu kitap size ne verir ? İnsanın özündeki gerçeği, yanılgılarını, sıkı sıkıya bağlı olduğuna inandığı gerçek saydıklarını... Ben kiminin cevabını ! İnsan sadece doğup, büyüyüp, ölen bir varlıktan çok daha ötesi. Tüm bu süreçte algılayan, hisseden, bilen , seven de bir varlık. İnandıklarını sorgulamayı unutmuş bir nefes, sadece inanarak yaşamaz mı ! Kitabı, sizin gerçekte kim olduğunuzu bulmanız için yol gösterecek bir pusula gibi düşünebilirsiniz. Doğru bildiklerinizi sorgulatacak. Gerçeği bulmanıza yardımcı olacak. İçinizde her zaman huzur olduğunu hayal edin ve olumsuzluğa kapıldığınızda huzura kavuşabilmek için basit yöntemlerle kendi gerçeğinize nasıl geldiğinizi görün. Salt kişisel gelişim kitabı olsa, sadece kalıplaşmış kelimeleri, cümleleri görebiliriz. Yazar size gerçeği formülüze ederek gösterip, nasıl hayatınıza alacağınızı tariflemiş. Size düşen sadece pratik yapmak, o kadar. Sonrasında hayatınıza yeniden bir bakın bakalım, eski gerçeğiniz yerinde duruyor mu ? Kitabın konusu, kişisel gelişim olsa da kurgusu başlarsa ağır ilerleyen ve sonrasında elinizden bırakamayacağınız bir roman.
SeyirPiraye · Mona Yayıncılık · 202115,2bin okunma