···Okunma: 20 Şubat 2021 22:15 Bir-iki senedir kitaplığımda bekleyen ve çok okumayı istediğim kitabı sonunda okumuş bulunuyorum.
Eğer edebiyat, sosyoloji gibi konulara çok hakim değilseniz ya da sevmiyorsanız kitap size sıkıcı gelebilir.
Yazar o kadar bilgili bir insanmış ki okurken hayran kalmamak elde değil. Değindiği bazı noktalar hakkında bilgim olsa da yeni birçok şey de öğrendim. Yeni eserler ve yazarlar tanıdım. Kitapta bir süreklilik yok. Bir o konudan bahsediliyor bir bu konudan. Zaten bu yazarın eserlerinin derlemesi gibi bir kitap olmuş. Yazarın okuduğum ilk kitabıydı ve bende diğer kitaplarını da okuma isteği uyandırdı.
Sadece eski türkçe yer yer fazla kullanıldığı için bilmediğim çok kelimeyle karşılaştım ve internetten anlamlarına bakmak durumunda kaldım.
Onun haricinde benim hoşuma giden bir kitap oldu. Genel itibariyle beğendim. Sadece yirmili yaşlarımın başında okumuş olarak kendimi kitap için çok yetersiz gördüm, bu yüzden birkaç yıl sonra iyice anlamak için dönüp tekrar okumayı düşünüyorum.
İyi okumalar!