Puan vermedi·418 syf.··Beğendi
···Okunma: 23 Şubat 2021 01:56 · Beyoğlunun en güzel abisi
Romanımız her zaman olduğu gibi nevzat başkomser ve onun yaşadığı olaylar zincirini anlatmaktadır.
Bir yılbaşı gecesi bıçakla öldürülen adam. Engin. Çevresi tarafından çokca düşmanı olan bir sürü kadınla ilişkisi olan tarlabaşı mevkiindeki mafyanın dostu.
Dostu dediğimiz adam kara nizam bunu yırtdışında ölmekten kurtulup tarlabaşına gelince sahip çıkıyor. Kara nizamın uğruna herşeyi yaptığı ve yapacağı çilem yada diğer ismiyle Hacer Hanım. Enginle birlikte oyun oynayıp kızı sevdiğinden ayırıp kendine bağlamış kara nizam ezeli düşmanı ise barbut ihsan.
Barbut ihsan babadan kalma koltuğa oturup mafya olanlardan çilem i çok sevdiği halde kara nizam türlü oyunlarla elinden alıyor bu yüzden de engin e ve nizama düşman.
Tabi mahallede evler satılmasın sokak çocukları dışarda kalmasın diye uğraşan nazlı. Barbut ihsan ve kara nizamın tabii de enginin düşmanı.
Nizamdan habersiz alınan evler, barbut ihsanın sevdiğini türlü oyunlarla kandırma masum bir kız olan azizeyi seviyorum diyerek yanında tutmalar nereden baksanız işin içinden çıkılmaz bir durum alıyor ve bu da katilin kim olabileceği konusunda okuyucuyu şüpheye bırakıyor.
İnsanda heyecan uyandırması yönünü beğendim bir süre sonra taşlar yerine oturunca katilin kim olabileceğini tahmin de ediyorsun.
Beğenmediğim tek tarafı kitapta gereksiz yere yazar kendi gerçek yaşamını anlatıp övünmüş olması. Beğenerek severek okuyabileceğiniz bir roman hepinize tavsiye ederim.