···Okunma: 25 Mart 2021 21:49 Merhaba Sevgili Herkes. Bugün, sürekli Başlangıç adlı kitabını okumak istediğim ama bir türlü okuyamadığım Dan BROWN'nun İhanet Noktası kitabını yorumlayacağım.
Gerilim, heyecan sever misiniz? O zaman kesinlikle bu kitabı okuyun derim. Çünkü kitaba başladığınız andan itibaren maceradan maceraya koşuyorsunuz ve sanki bu maceraları kitabın içindeymişsiniz gibi siz de yaşıyor ve heyecanlanıyorsunuz. Yani ben de böyle oldu.
Kitabın özetine gelecek olursak kitap; Amerika'da yapılacak olan başkanlık seçimleri için adayların, halkın onları seçmesi için kendilerini öne çıkarma çalışmalarıyla başlar. Başkanlardan biri Ay'a yolculuk sonrası bulduklarıyla kesin başkan olacağını düşünürken eli boş dönünce Kuzey Kutbu'nda kendiliğinden bir şey bulduğunu ortaya atar. Ay'a yolculuk sonrası da iyice gözden düşen NASA bu iddianın doğruluğunu kanıtlamak için Kuzey Kutbu'na bir ekip gönderir. Ekip yapılan araştırmalarla gerçeği öğrenir. Fakat dışarı ile kurdukları bağlantı tamamen kopmuştur ve geri dönemezler. Aslında geri dönememelerine sebep olan şey ise gerçeğin ortaya çıkmasını istemeyen insanların ekibi kötü bir tuzağa çekmiş olmasıdır.