"(16 yaşındaki) Kızıma tecavüz etmişti. O nedenle dini nikahla (tecavüzcüsüyle) evlendirmek zorunda kaldım." O kızcağız 16 yerinden bıçaklandı ve karnında bebeğiyle melek oldu gitti. Şimdi sana düşen bu işi bilip de engel olmayan cinayet ortağı rezil çevren ve akrabalarına pide yaptırmak. Hayatta öyle hatalar var ki Allah affedecek olsa da insanın kendi vicdanı etmez. Rabbim korusun böyle günahlardan ve bu gecenin hürmetine geçmiş günahlarımızı affetsin. Kalbimizde Müslümanlara karşı kin bırakmasın velev ki hakkımıza girmiş olsunlar.
Amin
bu cinayeti hatırlıyorum bende böyle düşünmüştüm hata daha da inmiştim konuya. yani kızını bile bile ölüme yoluyorsun senin kızına bunu yapan daha neler yapar sırf namus algısı yüzünden kızını ölüme gönderdin ve sonrada gazetelere tv ye çıkıp ağladın adamlığın da babalığın da bu kadar işte. eğer o katilse baba ne oluyor?
Ruh Hekimi
O da katil.
:( Amin kardeşim, çok sarsıldım.Rabbim kul hakkından cümlemizi muhafaza eylesin.
Ruh Hekimi
Amin. Bir psikiyatr ve bir kız babası olarak tecavüzcüsü ile evlendirme cinayetini hem anlamlandıramıyorum hem de bu cürmün dehşeti karşısında nutkum tutuluyor.