2021 36. kitabı
Kıyamet koptu, melekler açık saldırıya başladı ve Raffe-Penryn ikilisi kaçıştalar. Raffe’nin kanatlarına kavuşmak için çıktığı bu yolda meleklere ve insanlara dair daha çok bilgi ediniyoruz. Nöbetçiler kimdi? Melekler insanlarla evlenince ne olmuştu? Peki çocukları nefilimler gerçekten de canavar mıydı? Tüm bu soruların cevabını aldığımız yer ise cehennemin ta kendisi. Son bir savaşta insanlar ve melekler karşı karşıya geliyor. Meleklerin yeni bir lider/haberci yarışı ise kızışıyor. Kazanan taraf kim olacak? Meleklerin başına kim geçecek? Raffe ve Penryn’in sonu ne olacak? Konuya çok değinmek ve spoiler vermek istemiyorum. Ancak şunu söyleyebilirim ki “olmuş”. İlk kitabı çok beğenememiştim. 2. Kitap beni kararsız bırakmıştı. 3. Kitap ise “tamam oldu” dedirtti. Başta hüsranla ilerlediğim seriye bence güzel bir son kitap olmuş. Çoğu karakter ve olaylar daha oturaklı geldi. Yazarın kaleminin biraz acemi kaçtığını 2. Kitapta da söylemiştim. Ancak yaza yaza geliştiğini 3 kitapla çok rahat gözlemledim. Özetle, seri güzel bitti. “Keşke okumasaydım” demiyorum ki bu güzel bir şey Hepinize keyifli okumalar
Günlerin SonuSusan Ee · Dex Yayınevi · 2017541 okunma