İNSTAGRAM : okuyanikilii
Gayet akıcı bir kitap olmasının yanısıra kitabın başından itibaren karakter analizinin başarılı düzeyde olduğu ve karakterlerinin değişiminin okuyucu gözünde canlandırılıp aynı zamanda zihinde de sağlam şekilde oturduğu bir eser.
Bir yanda Fildurağı Köyü'ndeki yangından ailenin tek sağ ferdi olarak kurtulan bebek, bir yanda annesinin aşığı yüzünden babasının çektiği acılara şahit olan ve evlenmeyi kendine yasaklamış bir kız.
Fildurağı Köyü'ndeki yangından kurtarılan bebek Deveci Köyü'ne getirilecek, bir aile tarafından sahiplenilecek ve adı Emine olacaktı. Hikayesi böylece bitmeyecekti tabiki. Bir gün saraydan gelen bir görevli onu saraya besleme olarak alacak ve Emine İstanbul'a gidecekti.
Ve Leyla... Sırma saçlı, yeşil gözlü Leyla... Annesinin aşığı yüzünden babasını geç tanıyan, babasının çektiği acılara şahit olan Leyla... Bir ömür evlenmemeye, rahibe hayatı yaşamaya söz veren hayata karşı öfkeli, sert bir hasta bakıcı olan Leyla peki sözünde durabilecek miydi?Bu iki kadının yollarının kesilişini, artık adı Numune olan Emine'nin nasıl layıkıyla bir famdöşambr olduğunu eserde okuyacaksınız. Hatta sonuna şaşıracaksınız bile.
Şimdiden İYİ OKUMALAR