2021 24. kitabı
Okunma: 08 Nisan 2021 14:48
YILIN YİRMİ DÖRDÜNCÜ KİTABI: Piramit serisinin ikinci kitabı ile karşınızdayım daha sayfayı kurmadan önce ay düğümü kitabını okumuştum konusunu görür görmez almıştım çünkü o konusu başlı başına okumak için bir sebep İlk kitabı bitirdikten sonra 2. Kitap için gün saymıştım özellikle kitabın kapağını gördükten sonra daha da bir heyecanlanmıştım kitabı bitirdiğimde ise derhal 3. Kitabı yine ikinci kitabını beklediysem öyle büyük bir heyecanla bekleyeceğim Kitap okurken her sayfayı çevirdiğinizde karşınızda "Yok daha neler" diyeceksiniz. Yazarımız öyle bir ustaca bir anlatımı var ki özellikle Mısır betimlemeleri, kaosları ve fantastik olaylar çok çok güzel anlatmış. Yaklaşık 500 sayfa ve cidden 500 sayfayı çok çabuk bir şekilde bitirebilirsiniz çünkü anlatımı bir o kadar akıcı ve dili sade Kaoasların kraliçesi yine her zamanki gibi bizi şaşırtmayı başarıyor. Çünkü ummadık yerde ummadık kişiler çıkıyor ve biz o kadar şaşırıyoruz ki başka bookstagramlarında yorumunu okuduğunda herkesin de böyle bir şaşırma olduğunu gördüm. Cidden her sayfaya çevirdikten sonra kaoslar başınıza bir bir toplanıyor ve kesinlikle sizi ve şaşırtmayı becerecek bir finali var. Hani dizlerde sezon finalleri olur ya onun gibi her iki kitabında sonu öyle bir şok ediyor ki şaşırıp kalıyorsunuz. 1. Kitabı okumayanlar için : Arkeolog olan kızımız Ayliz Kılıç Mısır piramitlerine gidecek olan arkeolojik ekibinin içinde yer alıyor. Mısır'a tutkun kızımızı en büyük sürpriz grup şefi aynı zamanda sevgilisi olan Murat'ın ona doğum günü hediyesi olarak piramit'te girilmesi yasak olan yere gizlice giriyorlar. Her ikisi de ayrı yollardan gidip etrafı keşfe başlıyor fakat karşısına çıkan gizemli bir oda ile kendini çok farklı bir yerde buluyor. Eğer bol bir kaoslu bir kitap istiyorsanız kesinlikle bu kitaba bence şans vermelisiniz. Özellikle kaosların kraliçesi öyle bir kaoslu kitap yazmış ki inanın 40 sayfalarda bile sizi şaşırtmayı beceriyor.
AmentaGamze Çelik  · Ephesus Yayınları · 20211,227 okunma