·304 syf.····Okunma: 27 Nisan 2021 00:32 En fazla ne kadar saklarsın?Kaybolan bir genç kızın nelere mal olur?Kanlı bir geçmiş...Gerçekler kış uykusundan uyanıp yavaş yavaş karanlık yüzünü göstermeye başladığında adeta insanın iliklerine kadar işleyen buzdan bir şatoya dönüşüyor.Kötülüğün vücut bulmuş hali bu masum ruhları sarmak istiyor.Tam çıkışı bulduklarını düşünürlerken tuzaklarla dolu bir labirentin içinde buluyorlar kendilerini.Bu labirentin çıkışı tek bir kişide...
3 yıl önce kaybolan Seçil Aksoy ‘un dosyası Komiser Ayaz’ın önüne tekrar gelir.Ayaz ve yardımcısı Burçak tarafından yeni edinilen bilgiler sayesinde olaylar yavaş yavaş gün yüzüne çıkmaya başlar.Kitabın sonunda sürpriz finale hazır olun.
Yazarın ilk kitabı ve ufak tefek hataların olmasına rağmen hikaye ve kurguyu beğendim.Ama hızlı bir giriş yapsakta ilerki sayfalarda birazcık hikaye yavaş ilerlemeye başladı.Polis soruşturmalarına heyecan katılabilirdi.Özellikle karakterlerimiz komiser Ayaz ve yardımcısı Burçak hakkında daha geniş bir yelpaze sunulabilirdi.Burçak’ın psikolojik geçmişinin derinine inilebilirdi.Duygu geçişlerini hissedemedim.Biraz basite indirgenmiş gibi geldi.Bunun dışında gayet akıcı ve yalın bir dilde yazılmıştı.
Sonuçta ilk kitap olur böyle şeyler diyorum.Çok fazla olmasa da bazı sayfalarda kelime hataları vardı.İkinci baskı da umarım bu kelime hataları düzeltilir. Yazarın ilk kitabı ve ufak tefek hataların olmasına rağmen hikaye ve kurguyu beğendim.Ama hızlı bir giriş yapsakta ilerki sayfalarda birazcık hikaye yavaş ilerlemeye başladı.Polis soruşturmalarına heyecan katılabilirdi.
Ben polisiye tarzı kitapları oldum olası çok sevmişimdir ve okumuşumdur.Polisiye kitaplarını okuduğum zaman bana o heyecanı,karakterlerin hissini,gerim gerim gerilmeyi vermeli.Benim tarzıma biraz yavaş kaçsa da ilk polisiye tarzı okuyacaklar için tavsiye ediyorum. :))