·500 syf.··Beğendi
···Okunma: 30 Nisan 2021 20:05 Yazarımızın betimlemelerine gerçekten hayran kaldım. Özellikle renkleri ifade edişi, tasvirlemesi, onlara yükledikleri anlam tek kelime ile muazzam, rüya-gerceklik gecişleri çok iyi. Iki dünyayı anlatışta kopukluklar yok denecek kadar az.
Ayrıca ölümü anlatan kısımları da gerçekten hissettirecek kadar gerçek anlatılmış.
Ben genel anlamıyla edebi dilini sevdim, kelimelere cümlelere adeta dans ettiriyor.
Konusuna gelirsek hem dizilerde hem de diğer populer yazarların sıklıkla kullandığı yani aslında hiç de yabancısı olmadığımız bir konunun işlenişi.
Otoriter, nefret dolu yakışıklı, şirket sahibi bir patron erkek profili ile korunmaya muhtaç, canını her zaman acıtmasına rağmen arkasından her zman gitmek zorunda kalan, zorba patronun şirketinde çalışan itaatkar kız profili ve bunların çetrefilli, bol aksiyonlu, bol kavgalı ve en sonunda birbirlerine aşık olan çiftin aşk hikayesi.
(Bkz:feministlerayaklandı :)