Gerçek Tıp Bir merak ile başladı bu kitabı okuma serüveni. İlk sayfadan itibaren dehşete düşerek, bu hataları nasıl yaptım diyerek okudum. Müslüman nasıl bu kadar dikkatsiz olur nasıl bu kadar katkı ve kimyasalı vücuduna alabilir? Hayretle içerisinde kaldım. Her sayfa, her satır, her kelime dahi bana yeni ufuklar açtı, çok şey öğretti. Ayrıca Peygamber Efendimiz sav 'in söylemiş olduğu hadisi şeriflerin ve Kuran'ı Kerim de geçen ayetlerin bazılarının da ne hikmetle söylendiğini daha iyi anlamış oldum. Aidin Salih 'in görüşlerine katılmayanlar için tek söyleyebileceğim gerçeklere gözlerini ve kulaklarını kapatmış olmaları. Nefsimiz o kadar çok alışmış ki istediğini elde etmeye kitapta yazanları uygulamak istedikçe nasıl yapacağım diye düşünüyorum. Ama en yakın zamanda organ temizlemelerine başlayacağım inşallah. Her Müslümanın okuması ve uygulaması gereken bir kitap. Çağımızdaki tüm hastalıkların sebepleri ve sonuçları çok detaylı anlatılmış. Okunup kenara konacak bir kitap değil resmen bir hazine ve sürekli elimizde olup her an okunup yazanların aklımıza, kalbimize girmesi gereken bir cevher. Şimdi doğal olma kimyasalsız yaşama yolları arıyorum. Rabbim yardımcımız olsun inşallah.