2021 67. kitabı
İyi akşamlar sizlere @epope.ne.okuyor kuzumun tavsiyesiyle okumaya başladığımız DOKUZ YAYINLARI kitaplarından yazar @rgayeonel canımın kaleminden #ateşlikanatlar serisinin ilk kitabı olan #hilekar kitabıyla geldim. Öncelikle bir türk yazarın bu kadar güzel bir fantastik kitap yazmasının hayranlığından bahsetmek istiyorum, kitapta, cadılar, şeytanlar, büyüler ve daha ne ararasanız var ve hepsi bür bütünlük içğnde anlatılmış. Biraz da kahramanlardan bahsetmek istiyorum. Cassie bir şeytan avcısı. Takımıyla çalışmaktadır. Aedanhell, gelekteki şeytanların başuna geçecek şeytan varisidir,amacı kehaneti devam ettirmetir. Neyse ben yorumuma geçeyim. Cessie takımı tarafından ihanete uğramış ve uçurumdan atılmış tam ölecekken, Aedanhell tarafından ölüm meleğiyle yapılan anlaşma sonrası kurtarılmıştır. Ama amacı başkadır. Bunu başlar da bilmeyen Cessie Aedanhell 'e karşı bir takım duygular hissetmeye başlar. İkisi birlkte bir yola çıkarlar ama bu yüzden epey düşman edinirler. Tabiki bir çok olay yaşarlar bu olayları resmen ben de onlarla beraber yaşadım ve bu nasıl bir kitap dedim. Aralarında oluşan bağda ilerler tabiki. Neyse ben daha fazla anlatmıyayım siz de okuyun derim. Cessie ve Aedanhell nasıl bir olayın içine düşer? Aedanhell amacına ulaşacak mı? Bir şeytan avcısı vr şeytan varisi birlikte olabilecek mi? Bu sorunların cevapları ve dahası bu harika kitapta mutlaka okuyun derim. DOKUZ YAYINLARI @rgayeonel @epope.ne.okuyor #epopei̇leelitoku #neokudum #kitap #kitaptavsiyesi #1k1f#okuyananneler #fantastikkitaplar #1000k #keşfet ##hobimstyle #hobimgruplar #hobi̇mphoto #hobimsunset #hobinizhobimolsun #hobimmizah #hobimmacro #hobimtraveler #hobimnations #hobimbnw #hobimportrait #hobimmizah #hobimmacro #hobimtraveler #hobimnations #hobimbnw#hobimportrait
HilekarR. Gaye Önel · Dokuz Yayınları · 20211,678 okunma