Kişisel Gelişim
2021 8. kitabı
Okunma: 08 Mayıs 2021 03:55
Yine tekrara düşeceğim ancak bunlar önemli... Kitaptan önce bir kaygıdan bahsetmek gerekir. Ahmet Şerif İzgören'in kaygısı; insanı insan yapan değerlerin okurlara oldukça samimi bir dille tekrardan hatırlatmaktır. Farkındalık kavramını oldukça belirgin bir şekilde işlemeye çalışmıştır. Bizi biz yapan değerleri, köklerimizi en önemlisi de nasıl bir insan olmamız gerektiğini hatırlatır. Yazarın seminerlerine veya internet üzerinden seminerlerini izlemiş olanlar o samimiyeti eserlerinde de yakaladığını görecektir. Değinilen konular oldukça mühim. İnsan olmanın gereklilikleri ve erdemleri konu alınmış ayrıca hikayelerle desteklenmiştir. Konuşma tadında olduk akıcı bir eser. Dileyen bir kaç saatte dahi bitirebilir ancak mesajlara odaklanıldığında belki başucunuzdan kaldırmayacağınız kitaplar listesine dahil edilebilecek türden eser diyebilirim. Ayrıca ister genç ister yaşlı farketmez konular herkesin anlayabileceği basitlik ve kapsamda ele alınmıştır. Farklı olarak "Son Söz" kısmında biraz yazar adına üzüldüğümü söylemem gerekir. Böyle bir şahsiyeti dahi bunları açıklamak zorunda bırakan zihniyetle bizim esas sorunumuz. Biz ayrışmaya teşne bir milletiz. Ayrışmaya değil de sevmeye bahane bulsak belki her şey düzelecek. Son olarak; Ahmet Şerif İzgören yazdıysa, muhabbet hasıl olmuş demektir.
Şu Hortumlu Dünyada Fil Yalnız Bir Hayvandır 2Ahmet Şerif İzgören · Elma Yayınevi · 20204,260 okunma