·240 syf.····Okunma: 10 Mayıs 2021 21:28 Chuck Palahnuik bu kitabında fotoğraf makinesinin deklanşör düğmesine basiyor.
Flaş
Tanrım bana iyi bir kitap ver!
Flaş
Bana sarsıcı bir aforizma bahşet!
Flaş
Çok rica ediyorum gülümse, çekiyorum!
Sanırım yüksek dozda Palahnuik radyasyonuna maruz kaldım.Bu seferki bir hayli fazlaydı hem de!
Quentin Tarantino varî bir giriş. Bilenler elbette vardır.Asil hikâyenin başı ve kıçı aynı zamanda cereyan eder.Ortada kalanlar ise okuyucunun ya da izleyicinin algı dünyasına daha doğrusu onun idrak mekanizmasına bırakılmıştır.
Okurken ,Kill Bill filminin intikam meleği geldi aklima.En mutlu gününü bir katliama çeviren gelinin yardakçilari vardı hani.Onu gelinden intikam meleğine çeviren bir kader de vardı tabi.
Yazarımız fena halde kafayı dağıtmış herhalde.İçkili bir anında ostorejen hormonlari da bir hayli yükselmiş vaziyette Görünmez Canavlar kitabını yazdigini düşünüyorum. Çünkü hem Quentin Tarantino girişi hem de basbayağı Kill Bill filmindeki düğün günündeki katliamdan bir esinlenme olduğunu söylesem abartmış sayilmam.Tabii ki aynı hadise ve benzer olaylar olmuyor fakat bir tür montaj-kurgulama olduğu aşikar.
Flaş
Tanrım bana özgün bir senaryo ver!
Kafam ama nasıl güzel!
Gülümse , çekiyorum!