2021 39. kitabı
Okunma: 03 Mayıs 2021 01:44
Selamlar Illuminae Dosyaları serisinin son kitabı olan Obsidio'yu da bitirmiş bulunmaktayım. İkinci kitabın ardından Hannah, Nik, Kady, Ezra ve Ella aynı uzay gemisinde yaşamaya başlamışlardır fakat onların evleri harap edilmişken aralarına başka bir istasyonda, evlerinden olmakta olan başka insanlarında katılacağından habersizdirler. Serinin tüm kitaplarının çok kalın olması sizi korkutmasın. Aralarda çok fazla resimli, sadece bir kaç kelimeden ve cümleden oluşan yerler var. Fakat Gemina'nın yorumunda da söylediğim gibi özel ve tuhaf isimlerin çokluğu kitapları okumayı benim için zorlaştırdı. Ve bir de kitapların içerisinde benim için çok fazla yabancı terim vardı, bu da serinin hoşuma gitmeyen unsurlarından biri. Illuminae Dosyaları'nın bilim kurgu ağırlıklı olarak bulabileceğiniz en iyi seriler arasında olduğunu düşünüyorum ve böyle düşünmemin nedenlerinden biri de karakterlerin arasındaki mesaj ve diyalogların ÇOK eğlenceli olması. Zamana yayılarak okunursa -olayları ve karakterleri unutacak kadar değil, daha çok bir kaç hafta- hoşlanabilinecek kitaplar olduğunu düşünüyorum.
ObsidioAmie Kaufman · Pegasus Yayınevi · 2018958 okunma