Puan vermedi·626 syf.····Okunma: 17 Mayıs 2021 00:15 #okudumbitti, mutluyum, çünkü; güzel bir kitap okudum. Bu kitap beni duygudan duyguya sürükledi. O kadar koca yürekli insanlar varki kitapta çok çok imrendim, keşke benim yüregimde bu kadar güzel olsaydı, o kadar şaşılacak derecede güzel yürekliydi ki bu kitaptaki insanlar, benimde böyle bir yüregim olsa kesin çok mutlu olurdum. Bazı bölümlerde o kadar sinirlendim ki, beni hiç bir kitap bu kadar sinirlendirmemişti. Bi insanın gücü yüreginin saglamlıgıyla orantılıymış, bu kitapta bunu gördüm. Kitabın ilerleyişi o kadar sevdigim tarzdaydıki,kitap her an merak içinde bırakıyor, her an tahmin yürütüyorsunuz ve konudan kopamıyorsunuz, çok sürükleyici. duygu yogunlugu o kadar fazlaydıki, ister istemez gözlerden yaşlar kayıyor. Güzel bir yüregin neye açlıgı olur sorusunun cevabını bu kitapta bulabilirsiniz. Kitap gerçekten her anlamda çok iyidi jane Eyre nin aynı zamanda sizinle de konuşması çok güzel ve benimle konuşurken dah dikkatli dinledim onu ve jane Eyre yi çok sevdim, iyiki okumuşum ve herkese tavsiye ederim.