2020 3. kitabı
Okunma: 17 Mart 2020 22:03
Kitaba 2. Kez başladım. 2. kezle kalmayacaktır eminim buna. Her okuduğunda insana yeni şeyler katıyor. Bence bu kitap direkt büyükler için yazılmıştır. İçimizdeki çocuğa dokunmak adına yazılmıştır. Koyun çiçeği yedi mi yemedi mi ? Bakın her şey nasıl değişecek diyor son sayfa da anlamamız gereken nedir verilmek istenen mesaj nedir anlamadım. Lütfen yorum yaparak bilgilendirirseniz sevinirim. Gece 11 gibi başlayıp sabah 4.30 bitirip yorgun olmamdan anlamamış olabilirim çünki biraz okuyup yarına devam edecektim. Deli gibi uykumun olmasına rağmen okuyup bitirdim. Mutluyum :)
Küçük PrensAntoine de Saint-Exupéry · Can Çocuk Yayınları · 2015279,8bin okunma
Kitabı yıllar önce okumuştum ama hala sıcaklığını samimiyetini hissediyorum. Küçük Prens gittiği her gezegende bize bir mesaj veriyordu örneğin güllerle dolu bir yere gittiğinde birçok güzel gülün içinde kendi gülünü düşünüyor ondan vazgeçemiyor "Güzelsiniz ama boşsunuz.." demişti. Pilotun Küçük Prensi çok sevmesine rağmen dünyada tutmamıştı çünkü bu onu acıtır bazen sevdiklerimizin gitmesine izin vermeliyiz... Bunlar hatırladığım, benim içinden çıkardığım mesajlardı :)
hllaksk
Harika, çok güzel yerleri yakalamışsınız ve yorumlamışsınız teşekkür ediyorum :)