Kâğıt Prenses’in ardından Royal ailesine 2. Kitap ile devam ediyoruz. İlk kitabın ardından bu kitapta hem Ella hem de Reed gözünden yazılmış bölümler mevcut ve olaylar BOMBA
(Yazının devamı Kâğıt Prenses’i okumamış olanlar için SPOILER içerebilir)
İlk kitabın sonundaki şok edici sahneden sonra Ella Harper Royal’lardan olabildiğince kaçmıştı. Ancak tilkinin dönüp dolaşıp geleceği yer kürkçü dükkanıdır dememişler boşuna. Çünkü Ella firar sonrası kendini yine Royal sarayında buldu. Üstelik bu sefer gidişiyle yıkılmış Easton, kendini affettirmeye kararlı Reed ve ailesine vaktini daha çok ayırmaya kararlı bir Callum var karşısında. Reed ile araları düzelecek mi? Brooke artık bu denklemde nerede duruyor? Royal kardeşlerin ilişkisi ne hallere gelecek?
Ahh ahh bu kitap çok güzeldi Kitap başladığı gibi bir bomba aldık. Bir ara çıkmaza girdik. Her şey öyle düğüm oldu ki hatta “bu iştem nasıl çıkacaklar şimdi” diye sorup sorup durdum. Ve kitap yine bir bombayla bitti
(SPOILER) Royal’ların parçalanışını ve yeniden bir olmasını okumak (üstelik Reed’in gözünden) çok güzeldi Hepsini ayrı ayrı seviyorum. Ki buna Callum da dahil, çünkü kendisi “kralll” dedirtecek bir karakter oldu. Her şeyin farkında olup sesini çıkarmayan ama çocukları korumak adına milleti tehdit eden cool babadan bahsediyorum Umarım sondaki bombanın ardından 3. Kitapta daha da çok görürüz kendisini
(SPOILER) Brooke- Dinah koalisyonu iğrençliği Dinah’a bir şeyler olsa da başta Gideon olmak üzere şunlardan bir uzaklaşa deyip deyip durdum... Brooke’a sinir oluş levelim hakkında ise konuşmayacağım. O yüzden şaşırdım ama mutlu oldum en sonda. Kusura bakmayın ama ohhh olsun
Eğer edebi bir zevk beklemiyorsanız ve eğlenceli (+bağımlılık yapıcı) kitap okumak istiyorsanız Royal’lar tam sizlik Bazı anları ve olayların bayağılığını bir kenara bırakırsak çok zevkli bir kitap sizi bekliyor