Puan vermedi·344 syf.····Okunma: 24 Nisan 2021 11:50 "İhtiyacımız olan herşeyin anahtarı sevgiydi..."
Selamm dostlarım
Kardeşliğin kan bağına bağlı olmadığı, bol bol sevmeli olan güzel sevenlerin hikayesine hoş geldiniiz
Uzun zamandır böyle huzur verici, güldüren, heyecanlandıran bir kitap okumamıştım. O kadar iyi geldi ki anlatamam. Bence bu kitabı okuyan herkes Doruk'a aşık oldu, Semih ve Ceylin gibi dost, kardeş istiyor. Aksi olan var mı cidden?
Bırakın Doruk'u kitabın tüm karakterlerine aşık oluyorsunuz. O kadar özenle seçilmişler ki... Gerçek hayatta var mı böyle aşk, dost sorguluyor insan. Karakterlerin hepsi çok güzel, çok özeller.
Elisciğim, ne kadar güçlüsün sen. Sen ne güzel annesin. Bu güçlü ve sevgiye susamış haline hayran olmamak elde değil.
Pamir Ege seni yerim çocuk. Sen büyümüş de küçülmüşsün. O sorular neydi öyle. Çok güldürdün beni. Babaya hasret kalışın da içimde bir boşluk oluşturdu. Sen hep mutlu ol çocuk...
Doruk sen ne kadar güzelsin, ne kadar naifsin. O nasıl sevmektir be adam!
Semih ve Ceylin. Allah'ım çok tatlılar ya, çok komikler, çok güzeller. Birbiriyle uğraşmaları, kavgaları beni çok güldürdü.
Kitabı ben çok çok beğendimm, hatta dizisi falan da olsa keyifle izlerim. Yorumumdan etkilenip okuyacak arkadaşlarıma keyifli okumalar dilerim. Umarım sizler de beğenirsiniz, keyifli vakit geçirirsiniz, okurken gerçek hayatı unutursunuz.
Son olarak hoşça kalınız efendim. Sağlıklı, kitaplı günleriniz olsun❤
"Başkaları için hiçbir şey ifade etmeyecek bir olay sizin hayatınızın dönüm noktası olabilir. Sizin için dünyanın en önemli anıdır. Hayatınıza yön verir, fark ettirmeden geleceğinizi şekillendirir. Açıklayamazsınız, anlatamazsınız ama değerini bilirsiniz."