2021 24. kitabı
Okunma: 24 Mayıs 2021 22:02
Merhaba, imkansız bir aşk öyküsünden çıktım . İçimde bir şeyler buruk... kitaba başlarken bir aşk hikayesi olduğunu ve gerçek bir hikayeden alıntı olduğunu bilerek aldım ve okumaya başladım . İyi bir hissiyatla başladım. Kitap çok akıcı ve sürükleyici dili yalın ama yoğunda aynı zamanda . İçerisinde bulunduğum aşk hikayesine gelecek olursak Paris'te bulunan ünlü bir yosmanın öldükten sonra bıraktığı borçları karşılamak için yaşadığı ev ve eşyalarının müzayedede satılması ile başlıyor. şans eseri müzayedede bulunan biri yosmaya ait bir kitabı değerinin çok üstünde satın alması ve içinde hediye eden kişi olan mösyö Armand Duval'ın notuyla karşılaşıyor. Günler sonra kapıya kitabın hediye edicisi geliyor ve bu kitabı ona verdiği paranın 10 katı para ile iade etmesini istiyor . Hikaye böyle başlıyor. Armand Duval aşkını bu adama anlatıyor neler yaşadıklarını ayrılmak zorunda kalışlarını yarım kalan aşka dair her şeyi ve aşkın sahibi güzeller güzeli yosma Marguerite'yi anlatıyor. Daha fazla spoi vermeden susayım :) bayılarak bazen üzülerek, hüzünle okuduğum gerçek bir aşktı benim için . Keşke ikili ilişkiler hep böyle gerçek sevgi ile olsaaa... Gerçek bir aşk hiyaesine şahit olmak isteyenler uygun kitap . Keyifli okumlar:)
Kamelyalı KadınAlexandre Dumas (fils) · Türkiye İş Bankası Kültür Yayınları · 201924,1bin okunma