Aylema Kitap Yorumu
2021 1. kitabı
Yeniden bir NG Kabal kitap yorumuyla geldim! Aylema:4/5 İlk başta kitabın kurgusu ile ilgili konuşucam.Kesinlikle mükemmeldi .Belki de hayatımda bir türk yazardan gördüğüm en değişik ve özgün bir kurgusu vardı.Beni içine çekmeyi başaran şeylerden biriydi. Şimdi sırada bence bir kitabın kimliğini belirleyen karakterlere gelelim. Maya Efnan Bu kitaba dört verme sebebimden biride kitabın genelinde olan Mayanın ergence tavırlarıydı.İlk başta bunu çok dert etmedim “aşk”diyip geçtim fakat belli bir süreden sonra sürekli Doruğun ismini duymak sıkmıştı beni.Onun dışında Mayayı kendime benzettiğim için favori ana karakterlerin arasına girdi. Kumral Kumral kesinlikle sen harikasın.Fetihin tavırları beni çok etkilemişti.Söylediği sözlerin çoğu zihninde yer edindi.Bazen beni sinirlendiricek bir hareket yapsada yinede hep hakkı onda aradım.Mükemmel bir karakterdi Diğer karakterler için ;Doruğun çok sevemedim.Bunu sebebş Fetihin olması ve benim Fetihi Mayayla shiplememde olabilir kdkdkd.Ama yinede karakterini sevmedim. Armoniyi ilk başta sevmedim sonra sevdim sonraları yine sevmedim.Helede kitabın sonundan sonra şoke oldum. Kesinlikle okumaya değer.Çok mükemmeldi.Kitaplığınızda bu kitaba da yer açın!Sağlıklı ve okur kalın.
Gecenin Hikayesi - AylemaN. G. Kabal · Ephesus Yayınları · 20203,452 okunma