Bugün sizlere Beni Sev Karadeniz kitabı ile geldim, adından da anlaşıldığı gibi bir Karadeniz kitabı yazarın ilk okuduğum kitabı olmasına rağmen oldukça sevdim ve beğenerek okudum. Gayet akıcıydı iki gün de bitirdim kitabı, zaten okurken akıcılığı anlaşılıyor. Güldüğüm, ağladığım ve sinir olduğum çok yer oldu Gelelim karakterlere Asaf ve Asi ikisi de mi bu kadar inatçı olur arkadaş okurken sinir harbi yaşadım resmen. Asaf inanmamak da inat ediyor, Asi gerçekleri tam anlamı ile anlatmamak için inat ediyor. Yinede Asaf tarafım ağır bastı diyebilirim Bir de Simge ve Nilgün Hanım allahım ikisi de yanım da olsa ağızlarına kürekle vururdum kesin Hiç bir şekilde sevmediğim karakterle de vardı tabi ki Kadir, Caner, Hülya ve Betül allahım hepsi de baş belasiydi resmen. Bir de Cemil var keşke herkesin böyle abisi, dostu olsa dedim okurken bir insan bu kadar mı iyi kalpli olur Poyraz ve Kübra kardeşler çok güzellerdi
Gelelim kitabın konusuna, Asi daha küçükken Babasını kaybediyor ve Annesi Kadir adında bir Adamla evleniyor. Ve Fransa'ya taşınıyorlar, Asi için hayat onların yanında gerçek anlam da zor geçiyor, ama yinede pes etmiyor. Aradan yıllar geçiyor ve Asi kaçıp memleketi Rize ye geliyor hoş Rize de bile güzel karşılanmıyor ama Babamin memleketi diyor. Bir gece ardında bir mektup bırakarak Asaf'a, Rizeye ve orda Ailem dediği insanlara veda ediyor.. Peki sonra ne mı oluyor, gerisi kitap da saklı canımlar
Peki Asi tekrar Rize ye döndüğünde nasıl karşılanacak?
Asaf eskisi gibi mı?
Simge kim?
Babası nasıl ve kim tarafından öldürüldü?
Aslında daha çok şey anlatmak istiyorum ama spoi olmasın diyor, kitabı Tavsiye ederek ve bir kaç alıntı bırakarak gidiyorum