KIŞ BAHÇESİ KİTAP YORUMUM
2021 49. kitabı
Okunma: 20 Haziran 2021 00:26
selamlaarr <3 uzun zamandır kitap yorumu girmiyordum. ama çok güzel ve kalbimi fazlasıyla kıran bir kitapla geldim. konusu ve anlatım dili aşırı iyi. sanki o karakterlerle birlikte gülüyor, ağlıyor ve acı çekiyorsunuz.  konusuna gelecek olursak, bir baba, bir anne, iki de kız kardeş var. baba bu aileyi bir arada tutan kişi tıpkı eski dönemlerde tuğlaları yapıştırmak için kullanılan yumurta gibi. iki kız kardeş de ne kadar çabalarsa çabalasın anneleri ile hiç bir bağ kuramıyor ve bir süre sonra da çabalamayı bırakıyorlar. fakat babaları bir gün ölüyor ve her şey o zaman başlıyor.  meredith, büyük kız. babasının işlerini devam ettiriyor. çocukluk aşkı ile evlenmiş ve 2 de kızı var. kendi annesiyle kuramadığı o anne-kız ilişkisini kendi kızlarında sıcak tutmaya çalışıyor.  nina, küçük kız. hayallerinin peşinden gidip dünyayı gezmiş ve çok ünlü bir foto muhabiri olmuş. olabildiğince baba evinden kaçmış.  anya, evin annesi. rus ve çok sessiz, gizemli biri. renkleri göremiyor ancak o gözler zamanında ne acılar görmüş.  bu kitap beni her anında çok ağlattı. sürekli ve sürekli kalbim kırıldı. zaten kitabın son satırlarını okuyup kapağını kapattığımda kalbimde buruk bir gülümseme vardı.  10/10
Kış BahçesiKristin Hannah · Pegasus Yayınları · 20166bin okunma