Hiçbir kitabını okumamama rağmen Ahmet Ümit, Ayşe Kulin, Canan Tan, İskender Pala ve Adam Fawer’ı sevmeyeceğimi net olarak biliyorum.
9,6bin Gösterim
Kesinlikle doğru 👏👏
Bu gruba İskender Pala'nın dâhil olması üzdü ... Bazen önyargılarımızı parantezimizin dışına itme cüretinde bulunabilmeliyiz diye düşünüyorum
Oğuz Aktürk
bu tahmin de okuma sürecimde bana çok büyük bir zaman avantajı sağlıyor. hangi yazarları kendi parantezimizin dışına alacağımızı bilerek ilerlediğimizde parantezin içinde olmayı hak edenleri daha iyi seçebiliyoruz, insan seçiminde de bu böyledir
Michael Ende'nin Momo isimli kitabında duman adamlar vardı ve insanların zamanlarını çalıyorlardı. Bir kitapsever için de bazı kitapları duman adamlara benzetiyorum. Kesinlikle zaman çok kıymetli ve tespitiniz de sizi, kitaplarınız ve yorumlarınız kadar tanıdığım kadarıyla çok yerinde.
Bu konuda bence haksızlık ediyorsunuz, evet belki yazarı sevemeyeceğiniz doğrudur ama her kitap başka bi dünya, hakkında yargıya varmak için bu yazarların bir kitabını okuduktan sonra karar vermeniz daha iyi olur. Örneğin Ahmet Ümit’in Patasana kitabı benim de arkeolojinin faydasına olan önyargımı yıktı🙃
Bu yorum görüntülenemiyor
Önyargı yapan insanlara aşırı gıcık olan bir tek ben olamam... Çünkü insanlar hiçbir bilgisi olmadığı şeylere yorum yapmamalı bence!
Evettt😂😍💙