#elmalıdavası
Arkadaşlar dünden beri yani haberi okuduğum ve iğrenç resimleri gördüğümden beri düşünüyorum.Hastalıklı zihinlerle, kişilerle ilgili, insanlara zarar veren kişilerle ilgili özellikle bu konunun
··6 alıntı·
79,5bin Gösterim
Ben idam istemiyorum! Çünkü ölüm onlar için kurtuluş olur..! Hayvanlar üzerinde yapılan deneyler onlar üzerinde yapılsın. Acı çeksinler!!!
Önceki 3 yanıtı göster
Haahahah ya çok güldüm (: Ama malesef haklı söze ne denir ki...
1 yanıtı göster
Aynı konuyla ilgili biraz önce Başsavcılık makamı konu ile ilgili açıklama yapıyor ve diyorki biz gerekeni yaptık ama Antalya 10.Ağır Ceza Mahkemesi gerekeni yapmadı.Kendi içinde bile şu anda sistem sorgulanır bir vaziyette iken biz adaletin neyini sorguluyoruz acaba.
Cezalar caydırıcı değil. Sanki bu durumlar yokmuş gibi davranırlar. Ben muhabirim girdiğim çıktığım ev ortamlarda bu durumlardan fazlası yaşanıyor. Caydırıcı ceza şart. Mesela bir ilaç gelistirsin 5 yıl cinsel organı kullanmasin. Uyusun. Emin olun bu fikratta sahip erkekler bu tür şeylerden uzak duracktir.
Özür dilerim ama bizim ya da bir yakınımızın başına gelmedi diye böyle mantık kullanarak biz bir kişiden değil bu durumdan kurtulmak istiyoruz diye idam istememezlik yapabiliyoruz. Kabul ben de öğretmenim ve saygıyı, ahlakı, merhameti, vicdanı sonuna kadar öğretiyorum ve öğretme taraftarıyım ama bizim de elimizin yetisemedigi üst yaştaki ruh hastalarına elimiz yetişmiyor . Hadi kanunlar da sıkı olsun peki de adamlar devletin hapsinde bedava yiyip içip yatıyorlar tatil gibi gelir onlara. Öğretmen olarak ve utanarak söylüyorum idam bunlara gelmeli, bu bir adamdan kurtulayım diye değil; buna meyli olanlar da korksun ve bir daha cesaret edemesinler diye. Yani toplumun da korkacağı , yatar çıkarım düşüncesine giremeyeceği bir ceza olmalı artık gerçekten. Bıçak kemiğe dayandı artık... Bu bir yandan da kısastır ve haktır, çünkü o pislikler o çocukların hayatlarının tamamını ellerinden aldılar.
Kesinlikle öğretmenler aileden sonra belirttiğiniz gibi ikinci sırada geliyor müdahalesel olarak..İdam konusunda da edilmesin demedim zaten ama belirttiğim gibi daha genele temas edilecek durumların bulunması gerekiyor..İdam bir çözüm ama Ali yi asmak Ankara daki Pedofili Veli yi etkilemeyecek..Bunu anlatmak istiyorum..
4 yanıtı göster
Bu yorum görüntülenemiyor
Böyle bir çağın insanı olmak, imtihan olarak hepimize yeter...çağımdan tiksiniyorum...