Gel
2021 113. kitabı
Kader de varsa, yolumuz kesişir elbet.. Sezen çocukluğunu hastalıklarla geçirmiş.. Üniversiteyi çalışarak okumuş ve en sonunda hayallerine kavuşmuş bir kadın.. Böyle ayakta güçlü duran kadınlara bayılıyorum.. Kitaptan alıntılar yapabilirim çünkü o kadar uzun uzun anlatmak isterim ki kelimeler bitmez.. Alın ve okuyun başucunuzda dursun.. Kader yolun tamamı değil ; sadece yol ayrımlarını verir.. Unutmayın , basit olan her zaman en iyi olandır.. Kitabın benim için en önemli başlıkları ise; Ev de ve hayatım da hep uyguladığım adaçayı tarçın ve sirkeli su ile evi arındırmak.. Bereketi arttırmanın püf noktaları.. Hayallerinizi görselleştirin Enerji çalıştırma uygulaması ve maddeleri Mevlana sözleri.. ( o kadar çok ki hangi birini yazsam diğeri üzülür düşüncesi..) Diyete aslında cumartesi başlanılması gerektiğini.. Hastalıklarımızı yenebilmemizi Başkaları ne der kaygımızı Ve son olarak böyle kitabı okumama vesile olan @müpteleyayınları Vadideki OkurlarVadideki Okurlar a teşekkülerimi sunuyorum.. Geçmişte canımı yakan insanları, Ruhumda taşıdığım yaraları, Bilincime sinmiş travmaları, Yaradan ‘ın sevgisiyle şifalandırıp bırakıyorum.. #kitapoku #booknerd #sözler #kitaplık #okumak #sayfa #bookstagram #reading #kiraplariyikivar #okumahalleri #booklover #book #kitapaşkı #instagram #kitaplar #kitap #kahve #kitapsever #kitapkurdu #kitapkokusu #sevgi #gel #kitapyorum #mevlana
2021
GelSezen Tatlı · Müptela Yayınları · 202126 okunma