2021 29. kitabı
Okunma: 27 Temmuz 2021 14:00
Ayakların altında olduğu rivayet edilen cennet ile burnumuzun dibindeki sahici cinnet arasındaki mesafe nedir? Ev hanımı ev kadını ev kızı ya da ev anası ;yaşam alanı ev olarak tanımlananların asgari müşterekleri bir devrime yol açabilir mi? İşte böyle yazmış Birgül Özcan arka kapak yazısının bir kısmını içerikte bir o kadar keyifli eğlenceli bir kaç gün önce okuyup bitirdiğim yer yer epeyce güldüğüm günümüz ev hanımı ya da anası profilini aslında bizleri olduğu gibi öyle güzel anlatmış ki . Baş karakter Nur çocuğu olduktan sonra asıl mesleği olan radyo televizyon ve iletişimi yöneticisi olduğu apartmanın ilan panosuna yazdığı deneme yazııları ile devam ettiriyor.Olaylara bakış açısı muazzam zekası ve gözlemleri ile olanı biteni cuk diye oturtuyor pano yazılarını okuyanlar da kapısında bitiyor Nur'un . Son kısma kadar gayet bizden kendimizden bir şeyler bulabileceğimiz kitap sonunda ister istemez gözyaşlarımı tutamadım ...Yorucu ağır kitaplar okuduoınuz da soluklanmak isterseniz nacizane tavsiyemdir.
Ev AnasıBirgül Özcan · Sel Yayıncılık · 2016314 okunma