25 Kasım, Kadına Yönelik Şiddete Karşı Mücadele Günü
2021 22. kitabı
Okunma: 27 Temmuz 2021 10:05
Basit bir ailenin, bir diktatörlük rejimi karşısında günden güne nasıl siyasallaştığını, örgütlenmek zorunda kalışını anlatan muhteşem kitap. Mirabal kardeşlerin gerçek yaşamından kurgulanan romanın dili de oldukça akıcı. Okurken kardeşlerin dayanışmasına saygı duymamak, mücadelelerine destek vermemek elde değil.
Kelebekler ZamanıJulia Alvarez · Ayrıntı Yayınları · 2017687 okunma
22 +1'leme
1.314 Gösterim
Hakkını helal et konu uzadı / STK lar da Avrupa’dan fonlanmaya devam eder kadınların kanı üzerinden !
Kitabı bilmiyorum Lakin Türkiye deki kadına şiddet tecavüz ve cinayete karşı olduğunu söyleyen STK lar samimi ise İDAM ın gelmesini istesinler Kadının kanından Avrupa fonları ile beslenmesinler. Türkiye de 250.000 suçluya bakılıyor kimse dillendirmiyor Bu ne diye ? Senede 800 -900 kadın öldürülüyor Vampir STK lar af buyrun yapmayı bırakmalı
Semra YAPAL
Adsız Hrant Dink cinayeti hem politik hem de organize bir cinayet. Verdiğin örnek çok uç oldu. Katili 17 yaşındaki bir çocuk değil, o çocuğun yetiştiği lağım çukurudur!
Hrant Dink’i öldüren reşit tir , eğer eğirim sistemi içinde canilik ve cezası öğretilse idi bu cinayet işlenmezdi Özgecan cinayeti İlgili suçlu Hep yol kesen eşkiya Hem mütecaviz Hem de katil İslam ceza hukukunda 3 suç ile Çarmıha gerilir Karnı deşilir Ve ibret i alem için Meydanda ölümü seyrettirilir Bu hayat çok değerli Af buyur p.çlik yapacak Sonra da infaz iyi hal bilmem ne 10-15 sene yatıp çıkacak
Geyik yapmayı
Semra YAPAL
Bu arada kitap, Dominik Cumhuriyeti’nde uygulanan diktatörlük rejimine muhalif olan üç kız kardeşin öldürülmesini konu alıyor.