2021 14. kitabı
Okunma: 06 Ağustos 2021 12:20
Spoiler içerir! Selam! bugün çoğu kişinin övgüyle bahsettiği Sena Nur Işık'ın yazmış olduğu Asel kitabını inceleyeceğim. Aselin yazarı Sena Nur Işık çok severek takip ettiğim bir blogger /bookstagram dır ve kitap çıkaracağını duyduğumda beklentilerim yüksekti ve kitaba gelen yorumları okuduğumda neymiş bu Asel bir de ben okuyayım dedim. Kitabın başını pek beğenmedim çok Wattpadden fırlamış gibiydi ve betimlemeler tam olmamış gibiydi bir de Asel güçlü bir karakter veya güçlü bir kadın ama Aselin gücünü hep yanındakilerin sen güçlüsün sen şöylesin sen böylesin demeleri okurun gözüne sokulması bana çok gereksiz geldi zaten Aselin gücünü yeterince gördüğümüz sahneler vardı. Kitap bana göre 300 üncü sayfadan sonra heyecanlı olmaya başladı zaten kitabın başlarında çoğu kez Aselin giyinmesini, makyaj yapmasını ve partiye gitmesini okuduk. Kitabın kurgusuna gelecek olursak bende son sahne ve merdiven sahnesi hariç heyecan yaratmadı yani okurken ne olacağını az çok tahmin ettim ve yanılmadım ama son sahnede Yağızı beklerken Aselin babası çıkması çok şok edici bir şeydi. Yazarın ilk kitabı olmasına göre gayet güzeldi.
Roman
AselSena Nur Işık · İndigo Kitap Yayınları · 20212,780 okunma