Her şey
2021 6. kitabı
Okunma: 08 Ağustos 2021 12:04
Madeline Whittier, az görünen bir hastalık olan Akiy(Ağır Kombine İmmün Yetmezliği)bir türü olan,her şeye alerjisi olan ama neye olduğu tam olarak bilinmeyen Madeline ' nin deyimiyle dünyaya alerjisi vardır.Evde ki soluduğu hava bile filtrelenmektedir.Herhangi bir şey ,bir hastalık onun için çok kötü olabilir.Annesinin dediğine göre bebekken neredeyse ölüyormuş...  Madeline 17 senedir evden dışarı çıkmamış bu yüzden annesi ve hemşiresi Carla dışında görüştüğü biri yoktu ... Küçük Prensi defalarca okuyan Madeline, vaktinii kitap okuyarak,akşamları annesi ile film izleyerek yada oyun oynayarak geçiriyor .  Yan evlerine yeni komşuları taşındıktan sonra ,artık her şey çok farklı oldu .Oğulları Olly ile ilk önce camdan cama sonra mesaj yoluyla yakınlaşmaya başladılarr ,hayatı sadece kitaplarda okuyarak bilen Madeline artık daha fazlasını istemeye başladı. HER ŞEYİ uzun zamandır merak ediyordum ve (çok)güzel yorumlar okuduktan sonra ,hemen kitaba başladım.Bir günde okunup bitecek türde saran bir kitap olsa da ben genellikle gece okumayı tercih ettiğim için bir kaç günü buluyor bitirmesi.Mesajlaşmaları çok tatlıydı güzeldi gerçekten, normallerinin ötesine geçen bu muhteşem hikayeyi okuyun derim .
Her ŞeyNicola Yoon · Pena Yayınları · 2016880 okunma