Selamm, Bugün sizlere @umitgurbuz_kader 'in #kader
Kitabı ile geldim. Kitabi daha önce okumuştum ve çok beğenmiştim hazır yeni kitap #azize de çıkıyorken tekrar bir paylaşım yapmak istedim yeni kitabı büyük bir merakla bekliyorum. Kitabın konusu olsun akıcılığı olsun çok güzeldi bir çırpıda okuyup bitirebileceğiniz türden okuduğum hayatlar beni gerçekten çok etkilemişti. Bu Kitabi henüz okumayanlara #tavsiye ederim.
❤
Nazlı, Döndü ve Ipek.. Üç farklı yaşam ama hep aynı acılar...
Nazlı'nın öyle bir geçmişi var ki okurken beni dağıttı resmen.. Tren yolculuğunda tanıştığı yakışıklı sarışın teğmen Cumhur.. Aşkları öyle güzeldi ki hayran kalmamak elde degildi.. Nazli Cumhur'unu çok erken kaybediyor hemde gönüllü olarak gittiği Kore savaşın da..
Döndü, sevgisiz bir babanın beş kız kardeşten sadece bir tanesi.. Erken yaşta evlendiriyorlar Tahsin ile, ah Tahsin bir Almanya sevdası uğruna karısını boşamak ister ama Döndü izin vermez buna.. Tahsin ve Döndü'nün bir de harika evlâtları Hamza var..
Ipek, kendi iç dünyasından, Istanbul dan kaçıp geldiği bu köy de Annanesi Nazlın'ın ve Döndü'nün hayat hikayesini öğrenir..