·76 syf.··Beğendi
···Okunma: 18 Ağustos 2021 19:40 Kaç tane hayal kırıklığınız var? Hayat kırıklıklarınız, kırgınlıklarınız, gönlünüzün adeta nefesinin kesildiği? Yok diyen oğlak burcu falan derler ama ben de oğlak burcuyum cidden yok diyeni gömerim. Zaten hiç kırgınlığım olmadı diyen mezardan yazıyordur kimse kusura bakmasın.
Hepimizin hayal kırıklıkları, yaşanmışlıkları, kötü hatırladıkları vardır. Bunlardan nasıl kurtuluruz gibi bir soru ne kadar saçmaysa, bunun cevabı da bir o kadar saçmadır aslında. Çünkü yalnızca hatırladıklarımızdan kaçarız. Unutmak yok. Yani ben öyle düşünüyorum, etrafımda gördüklerim de öyle düşündürüyor.
Hepimizin duası da belli, duyanı da belli. Tekniklerle taktiklerle merhaba demeye dahi korktuklarımız olabilir. Bence korkacak bir durum yok. Mücadeleye devam. Sadece duygusal olarak da bakmamak lazım. İş hayatı, hedefler, amaçlar, başarı, statü... Her anlamda başarı en temel amacımız aslında ve başarıya giden yolda elimizden geleni yapmak da vazifemiz.
Duygusal eserler okuyunca ne oluyor bana yahu? Gerçi bu sefer ne duygusal ne felsefik bir kitap vardı karşımızda. Sosyolojik bir yapım vardı ama Erbatur Ergenekon moduna bağlıyorum bu yazarı okurken.
Hepimize iyi okumalar dilerim..