2021 25. kitabı
Okunma: 30 Ağustos 2021 03:01
4/5 Sadie 19 yaşında 13 yaşında da bir kardeşi var. Mattie öldürülüyor evden kaybolduk bir kaç gün sonra ölü olarak bulunuyor ve ne yazık ki katili bulunamıyor kitabımız kızlar adlı bir podcast serisiyle başlıyor serinin sunucusunun adı West, Westi sadie'nin manevi büyükannesi arıyor ve diyor ki; bana yardımcı ol lütfen çünkü west mattie öldüğü zaman o kasabadan geçiyormuş ve bu olayı öğrenmiş soruyor soruşturuyor bir şekilde yani ilgileniyor büyükannesi de ilgilendiğini duyunca da sadie konusunda ona yardım edebileceğini düşünüyor ve onu arıyor ve west'in de patronunun teşvikiyle west de bu konu da podcast yapmaya karar veriyor biz bir yandan sadie'nin evden ayrılmasıyla olan olayları okurken bir yandan da west'in araştırmasını okuyoruz sadie'nin evden ayrılma sebebi ise kız kardeşini öldüren adamı bulup onu öldürmek... Kitap genç-yetişkin kategorisinde ama en az 17 yaşından küçüklerin okumasını tavsiye etmem çünkü çok ağır şeyler var Okuduğum kitaplar arasında en sevdiğim karakter sadie dün gece 3 de kitabı bitirdim ve yarm saat ağladım kitabı gördükçe kalbim acıyor
SadieCourtney Summers · Yabancı Yayınevi · 2020178 okunma