Bunu okumadan ölmemelisiniz
2021 7. kitabı
Okunma: 03 Ağustos 2021 18:30
Bir hastasına şiddet uyguladığı gerekçesiyle işsiz kalan ve bir türlü iş bulamayan Psikiyatrist Jan Forstner, Babasının eski iş arkadaşından bir iş teklifi alır. Adamın teklifi şudur; Jan psikoterapi alacaktır ve geçmişi geçmişte bırakacaktır. Ancak böylelikle sağlıklı bir doktor olabileceğini düşünür ve bu şartla onu işe alacağını söyler. Ona altın bir kafes teklif ediyordur. Jan bunu kabul eder. Başka çaresi yoktur. Ne var ki yaşadığı travmalardan sonra kafasındaki soru işaretlerine burada, bu şehirde bir cevap bulabilmeyi ümit eder ve psikoterapi almasına ve şartı kabul etmesine rağmen araştırmaktan asla vazgeçmez, vazgeçemez. Yaşadığı korkunç olaylar onu öylesine etkilemiştir ki, kafasındaki soru işaretleri sürekli aklını kemirir durur, ve sessizliğe dayanamaz. Gerilim,gizem dolu gerçekten soluksuz okuyacağınız bir roman. Yazarın en beğendiğim eserlerindendir. Bol gizem içeren bir türlü anlamlandırılamayan olaylar, akıcı anlatımı ve kafanızın içindeki onlarca soru işareti, kitabı bir an önce bitirme isteği uyandırıyor. Ve kesinlikle okuduğunuz her saniyeye değiyor. Beni tam anlamıyla tatmin etti.
Roman
ŞizofrenWulf Dorn · Pegasus Yayınları · 20166,8bin okunma