MEDENİ İNSANLARIN 11 ÖZELLİĞİ 🙂🕊️ -Vicdanı hassastır. -Mütevazıdır. -Duygusaldır. -Küfür ve argo içeren kelimeler kullanmaz. -İnsan ayırmaz. -Dedikodu yapmaz. -Başka inançlara saygı duyar. -Görgü kurallarına uyar. -Ön yargıları yoktur. -Hak gasp etmez. -Değeri pek bilinmez. -*Kültürlüdür, kitap okur. -** Merhametlidir. -***Çevresini ve doğayı sever. #alıntı *madde Rojin aracılığıyla eklenmiştir. **maddesi https://1000kitap.com/Oblamov_ aracılığıyla eklenmiştir. ***maddesi Mustafa Bostancı aracılığıyla eklenmiştir.
··1 alıntı·
48,7bin Gösterim
👍👍👍😃
1 ini elersek…:) geri kalana da eyvallah 🕊🌾🌸✌️✌️
Medeniyet deyince bizim sitede oturan kadının "siz medeniyetsizsiniz!" Diye bağırarak taşınması aklıma geldi🤦🏼‍♀️bu maddelerde de medeni olmadığım gösteriliyor ama itiraz ediyorum 🙄
Gizemli okur
O sitedeki kadına selamlarımızı iletin. Bize de anlatıversin. Medeniyetin nasıl olduğunu.. Ama mümkünse, kükremeden bağırmadan acizliğini belli etmeden anlatsın. Kendisine baksın önce.. İnsanı medeniyetsiz diye itham ederek üzmeye hiç hakkı yok. 🕊️
Bi tek küfür ediyorum ve dedikodu yapıyorum sjbsjsjs
Cısss.. Küfür yok ✖️ Nazik oluyoruz. 😉 👍
12. Çevresini ve doğayı sever ve korur olurdu...
Tesekkür ederim, Ekleyelim o halde🤗⭐
"Değeri pek bilinmez!" olması trajik bir olgudur.
Gizemli okur
Alıntıyı değiştirmemek için o özelliğe dokunmadım. Ama açıkçası orası benim de aklımı kurcalıyor. 🤔 🙇
Bence her insanın ön yargısı vardır fakat son kararı onlara verdirecek biri değildir medeni insan.
👍👍👍🤗⭐
Sözüm ona "medeni" insanlara bakıyorum etmedikleri küfür kalmamış. Hadi film vb hikaye içi küfrü anladım ama bağlaç olarak kullanınca hangi kategoriye giriyor? Burası orta doğu, burada medenilik yoktur, güç sahipliği vardır.
Gizemli okur
Belki de.. Bakış açısı değişiyor. Doğru kime neye göre?